Juwel Vision 450 LED kopen? De review lees je hier.

Bent u op zoek naar een nieuw aquarium?

De Juwel Vision 450 LED is de perfecte aanvulling voor elk huis. Het slanke en moderne ontwerp past perfect in uw inrichting, terwijl het u voorziet van een omgeving die zowel mooi als ontspannend is. Met zijn unieke verlichtingssysteem geeft deze bak een natuurlijke uitstraling waardoor uw vissen zich meteen thuis zullen voelen. En omdat hij is ontworpen door experts die jarenlang aan aquaria hebben gewerkt, kunt u er zeker van zijn dat hij alles zal bieden wat u nodig hebt om uw vissen hun hele leven lang gelukkig en gezond te houden!

U zult geen ander aquarium als dit op de markt vinden. Hij is afkomstig van een deskundig team van ontwerpers die al meer dan 25 jaar bakken van hoge kwaliteit maken. Dit betekent dat ze precies weten wat een geweldig aquarium maakt – dus elk deel van het ontwerpproces is zorgvuldig doordacht om ervoor te zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan voordat zelfs het eerste stuk glas in elkaar wordt gezet! Wij garanderen dat er nergens anders op aarde een aquarium als dit te vinden is – wat betekent dat als u het uwe koopt, niemand anders er ooit van zal kunnen genieten, behalve u!

Zwart JUWEL Vision 450 LED-aquarium, compleet met meubel, filter, verlichting en verwarming eigenschappen

Grenzeloze mogelijkheden. Geen enkel aquarium belichaamt deze eigenschap zo goed als de VISION 450 LED. Met zijn gebogen frontpaneel, uitstekende hoogte en 4-lamps LED-verlichting creëert dit aquarium een ​​extra bijzondere setting.

Het veiligheidsbasisframe zorgt voor een bijzonder veilige positionering en stelt u in staat uw aquarium eenvoudig op te zetten, zonder dat u speciale steunen nodig heeft.

Nauwkeurig vakmanschap uit Duitsland, hoogwaardige materialen en perfect afgestemde technologie garanderen de allerbeste kwaliteit en veiligheid, wat een lange levensduur betekent voor uw VISION 450 LED.

Kies uit zwart, donker hout, beuken en wit

Koop de Juwel Vision 450 LED hier

MultiLux LED / Verlichting

Briljante helderheid en uitstekende plantengroei is wat u krijgt met de moderne Multilux LED-lichttechniek van JUWEL. De vervangbare LED-buizen DAY en NATURE creëren een optimaal lichtspectrum en besparen tegelijkertijd tot 50% energie in vergelijking met T5.
Met het MultiLux LED-verlichtingssysteem voor de VISION 450 LED kunt u comfortabel aan uw aquarium werken, ook als de verlichting is ingeschakeld.
De ultrasone verzegelde lichtunit is 100 procent waterdicht en voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen.

Bioflow XL / Filtersysteem

Voor een optimale filtering is de VISION 450 uitgerust met een krachtige Bioflow XL. Dit binnenfilter combineert efficiëntie met veiligheid en vormt het middelpunt van elk JUWEL-aquarium. Het werkt volgens het principe “Het water moet in het aquarium blijven!” en is de veiligste manier om een ​​aquarium te filteren. De Bioflow XL is uitgerust met vijf hoogwaardige filtermedia en een stille maar krachtige Eccoflow 1000-circulatiepomp.

AquaHeat 300 W / automatische verwarming

De 300 Watt regelbare verwarming van JUWEL, die perfect is ingebed in de watercirculatie van het Bioflow M filtersysteem, zorgt voor de juiste temperatuur in de VISION 450 LED.
Omdat het gebruik maakt van hoogwaardige zilveren contacten en schokbestendig borosilicaatglas, voldoen JUWEL regelbare kachels aan de hoogste normen in zowel functie als veiligheid en zijn, zoals u zou verwachten, TÜV/GS-gecertificeerd.

Onderkast

Met de bijpassende onderkast staat uw aquarium veilig op vaste grond. De twee vormen ook visueel het perfecte paar, want de onderkast is verkrijgbaar in dezelfde kleur als het aquarium. Eenvoudig te monteren met royale opbergruimte voor accessoires en apparatuur, laten ze ook praktisch niets te wensen over.

Grootte & Volume

Afmetingen met kast 151 x 61 x 144cm (LxBxH)

Inhoud: 450 Liter

Plaats een reactie