Juwel Trigon 350 LED Eik Aquarium Review

Als u op zoek bent naar een nieuw aquarium, zoek dan niet verder. De Trigon 350 LED Eik is de perfecte keuze voor uw huis en zal leven brengen in elke kamer waar het geplaatst wordt.

Deze tank is ontworpen met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail. Hij is voorzien van een elegant zwart frame dat het moderne ontwerp versterkt, terwijl het ook een stevige basis biedt die niet gemakkelijk zal omvallen. Het glas dat voor deze tank is gebruikt, is hoogwaardig Duits Schott-glas dat een superieure helderheid en sterkte biedt in vergelijking met andere materialen zoals acryl of kunststof. En omdat het gemaakt is van gehard glas, hoef je je geen zorgen te maken over krassen of barsten door dagelijkse slijtage!

U kunt kiezen uit 3 verschillende maten, afhankelijk van hoeveel ruimte u beschikbaar heeft in uw huis – alle modellen zijn uitgerust met het gepatenteerde Aqua One filtersysteem, dus ze zijn gemakkelijk te onderhouden en mooi! Alle modellen worden geleverd met ingebouwde verlichting die de vissen er nog levendiger uit laat zien dan voorheen dankzij de unieke LED technologie die door het water schijnt zonder ze te storen!

Ze hebben 2 verwisselbare lichtinstellingen toegevoegd zodat u uw aquarium kunt veranderen wanneer u maar wilt! En als het in leven houden van planten niet altijd gemakkelijk is voor beginners, hebben we geweldig nieuws – deze tanks zijn ook geschikt voor levende planten! Voeg gewoon wat meststof voor waterplanten toe aan het water elke week of twee, afhankelijk van het soort planten dat je in je aquarium hebt

Eigenschappen Juwel Trigon 350 LED

Juwel Trigon 350 is een compleet aquarium inclusief verlichting, filter en verwarmer.

– Volume: 350L

– Verlichting: 2x12W+ 2x23W, LED

– Inclusief Filter Bioflow 8.0

o Pomp Eccoflow 1000l/h

o Juwel Haeter 300W

o Filtermassa.

– Met Voeropening.

Afmeting Meubel: 123x87x73

Plaats een reactie