Beste cichliden aquarium set kopen: Juwel Rio 240 LED review

De Juwel Rio 240 LED is het beste aquarium voor beginnende cichliden houders. Het is een alles-in-één pakket dat alles bevat wat je nodig hebt om te beginnen, inclusief het filter en het verlichtingssysteem. Deze tank wordt geleverd met een ingebouwd filtratiesysteem zodat je water kristalhelder en schoon blijft. U hoeft zich geen zorgen te maken over de aanschaf van extra apparatuur of benodigdheden, want die is al inbegrepen in deze kit! Bovendien is er geen gereedschap nodig – gewoon uitpakken en meteen genieten van uw nieuwe aquarium!

Waarom de Juwel Rio 240 LED het beste aquarium voor starters is

De Juwel Rio 240 set bestaat uit de tank, MultiLux LED verlichting, Bioflow filtersysteem, AquaHeat Automatic Heater en een onderstel. De Juwel Rio Aquarium Sets zijn allemaal gemaakt in een klassieke stijl om elk huis prachtig te complimenteren. Hun rechthoekige ontwerp zorgt ervoor dat ze perfect in elk deel van uw kamer passen.

Alle Rio-aquaria worden nu geleverd met Juwels nieuwe LED-lichtsysteem om ervoor te zorgen dat uw vissen er prachtig uitzien en planten gezond groeien terwijl ze minder stroom verbruiken dan eerdere versies. de LED-buizen zijn verwisselbaar om verschillende lichtscenario’s te creëren en zijn net zo eenvoudig te vervangen als standaard lampen.

Waar koop de je Juwel Rio 240 veilig online?

Juwel Rio 240 Verwarming en filtratie

De Juwel Rio 240 Aquarium Set wordt compleet geleverd met het Bioflow filtersysteem. Het Bioflow-systeem bevat zowel het filter als de verwarming om de mechanica van het aquarium te verhullen. De verwarming is volledig instelbaar en de Eccoflow-pomp met hoge snelheid drijft het filter aan, zodat een stille, efficiënte reiniging standaard is. De meertraps filtermedia zijn eenvoudig te vervangen en schoon te maken. Mediamanden zijn toegankelijk via de bovenkant van het filter zonder de filterdoos zelf te hoeven verwijderen.

Juwel Rio 240-kast

Elke Juwel Rio Aquarium Set wordt compleet geleverd met een kast. De geheel nieuwe kasten passen perfect bij de tank en zijn eenvoudig te bouwen. Door het sterke ontwerp zijn veiligheid en gemoedsrust gegarandeerd. Kasten zijn nu voorzien van “push to open”, zodat er geen lelijke handgrepen zijn, je duwt gewoon op de kastdeur om toegang te krijgen tot de ruime opbergruimte.

Belangrijkste kenmerken

  • Filtertype: Bioflow M
  • Pompdebiet: 600 lph
  • Verwarming: 200w
  • Beschikbare kleuren: zwart, wit, licht hout, donker hout

Juwel Rio 240 Afmetingen

  • Afmeting tank (LxBxH): 121 x 41 x 55 cm
  • Afmeting kast (LxBxH): 121 x 41 x 73 cm
  • Aquariuminhoud: 240 liter

Verlichting

Briljante helderheid en uitstekende plantengroei is wat u krijgt met de moderne Multilux LED-lichttechniek van JUWEL. De verwisselbare 14 watt DAY en NATURE LED buizen zorgen voor een optimaal lichtspectrum en besparen tegelijkertijd tot 50% energie in vergelijking met T5.
Met het MultiLux LED-verlichtingssysteem voor de RIO 240 LED kunt u comfortabel aan uw aquarium werken, ook als de verlichting is ingeschakeld.
De ultrasone verzegelde lichtunit is 100 procent waterdicht en voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen.

De Rio 240 is momenteel verkrijgbaar in de T5-versie, evenals in de energiebesparende LED-versie.

Filtratie

Voor een optimale filtering is de RIO 240 LED uitgerust met een krachtige Bioflow M. Dit binnenfilter combineert efficiëntie met veiligheid en vormt het middelpunt van elk JUWEL-aquarium. Het werkt volgens het principe “Het water moet in het aquarium blijven!” en is de veiligste manier om een ​​aquarium te filteren. De Bioflow M is uitgerust met vijf hoogwaardige filtermedia en een stille maar krachtige Eccoflow 500-circulatiepomp.

Verwarming

De 200 Watt regelbare verwarming van JUWEL, die perfect is ingebed in de watercirculatie van het Bioflow M filtersysteem, zorgt voor de juiste temperatuur in de RIO 240 LED.
Omdat het gebruik maakt van hoogwaardige zilveren contacten en schokbestendig borosilicaatglas, voldoen JUWEL regelbare kachels aan de hoogste normen in zowel functie als veiligheid en zijn, zoals u zou verwachten, TÜV/GS-gecertificeerd.

Meubel

Met de bijpassende onderkast staat uw aquarium veilig op vaste grond. De twee vormen ook visueel het perfecte paar, want de onderkast is verkrijgbaar in dezelfde kleur als het aquarium. Eenvoudig te monteren met royale opbergruimte voor accessoires en apparatuur, laten ze ook praktisch niets te wensen over.

Afbeeldingen

Plaats een reactie